greek
  Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας
Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο των Ε.Δ.Α.Π.Ε. Κορυδαλλού !

Τα Νέα μας

Συνάντηση γενιών!

Friday, 22 February 2013

edape_dimotiko_700

Πλημμύρισαν από χαρούμενες φωνές οι εγκαταστάσεις του Ε΄ ΕΔΑΠΕ που στεγάζεται στο Κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού, όταν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα αγόρια και κορίτσια του 3ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφτηκαν τον χώρο, ανταποδίδοντας την επίσκεψη των μελών των Τ.Α.Π.Η. στο Σχολείο τους που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Διακάτου, και των δασκάλων των παιδιών Χρήστου Γκοντέβα και Μαριάννας Ευταξία. 
Στη συνάντηση των δυο γενιών και μετά τα κεράσματα, μέλη των Τ.Α.Π.Η. παρουσίασαν παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας ενώ τα παιδιά έδειξαν τις ικανότητές τους στους παραδοσιακούς χορούς. Στη συζήτηση που ακολούθησε οι μικροί μας φίλοι ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες των Τμημάτων μας και δόθηκαν απαντήσεις στα ποικίλα ερωτήματά τους που ξεκινούσαν από τη διαβίωση στα παλιά χρόνια κι έφταναν μέχρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες σήμερα την εποχή της κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας στη Θήβα

Friday, 08 February 2013

taratsa_thiva_02Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας η οποία παρουσίασε το έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου «Η ΤΑΡΑΤΣΑ». Η Θεατρική Ομάδα προσκαλεσμένη της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού βρέθηκε στην Θήβα και απόλαυσε όχι μόνο το ζεστό χειροκρότημα των ανθρώπων της αλλά και την ζεστή φιλοξενία.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ Μαρία Διακάτου, η οποία συνόδευσε την ομάδα μεταξύ άλλων, ανέφερε:

« Η υποδοχή των εκλεκτών μας φίλων στη Θήβα και η φιλοξενία τους ήταν συγκινητική. Τους ευχαριστούμε. Τέτοιες δράσεις και πολιτιστικές taratsa_thiva_19ανταλλαγές τονώνουν την διάθεση συμμετοχής των μελών μας αλλά και την φιλία και την συνεργασία των φορέων μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει τα Τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων να λειτουργούν περισσότερο ενεργητικά δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτής της ηλικίας να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να αποσυρθούν από την κοινωνική ζωή αλλά να παραμείνουν ενεργοί πολίτες, πιο δραστήριοι και πιο δυνατοί.
Τα μέλη μας και η Θεατρική μας ομάδα αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι στόχοι μας είναι εφικτοί. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» προς τους οικοδεσπότες μας και τους θεατές της παράστασης και ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» για την άριστη οργάνωση της βραδιάς.

(στις φωτογραφίες μια άποψη από την αίθουσα και μέλη της Θεατρικής μας ομάδας με την εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Διακάτου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Αποστόλη Δαγδελένη)

Διαβάστε περισσότερα...

Πάμε θέατρο

Monday, 04 February 2013

i_am_what_i_am

Στη Θήβα η θεατρική παράσταση του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Tuesday, 29 January 2013

afisa_taratsa_thivaΜετά την επιτυχημένη παρουσίαση στον Κορυδαλλό του έργου του Αντώνη Παπαδόπουλου «Η ΤΑΡΑΤΣΑ», η Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων θα βρεθεί στην Θήβα προσκαλεσμένη της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού.
Η παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2012, στις 18.30 με είσοδο ελεύθερη.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη της Θεατρικής Ομάδας, σε όλους τους συντελεστές, αλλά και σε όλες τις ομάδες του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Με την δουλειά τους προβάλλουν τον Κορυδαλλό έξω από τα όρια της πόλης. Οι δράσεις μας για την τρίτη ηλικία αποτελούν προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. τόσο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής όσο και του πολιτισμού. Συνεχίζουμε ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, το οφείλουμε στους συμπολίτες μας αλλά και στις αρχές και τις αξίες που ακολουθούμε».
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ Μαρία Διακάτου, η οποία θα συνοδεύσει την Θεατρική Ομάδα, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση να παρουσιάσουμε την δουλειά μας στην Θήβα και θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις εκτός πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια ημέρα στα Τμήματα...

Thursday, 10 January 2013

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 64 - 72 από 341
 

Επισκέπτες

 This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.   This site has seen 5.431.667 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Δήμος Κορυδαλλού
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Cine Παραδεισος
Δημοσκόπιο
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Σταύρος Κασιμάτης
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 33 °C
Monday, 16 Jul
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 22 ως 34 °C
Tuesday, 17 Jul
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 35 °C
Wednesday, 18 Jul
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 34 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 87 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3