greek
  Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα arrow Τα Νέα μας arrow Μεγάλη επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας στη Θήβα
Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο των Ε.Δ.Α.Π.Ε. Κορυδαλλού !

Μεγάλη επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας στη Θήβα

Friday, 08 February 2013

taratsa_thiva_02Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας η οποία παρουσίασε το έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου «Η ΤΑΡΑΤΣΑ». Η Θεατρική Ομάδα προσκαλεσμένη της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού βρέθηκε στην Θήβα και απόλαυσε όχι μόνο το ζεστό χειροκρότημα των ανθρώπων της αλλά και την ζεστή φιλοξενία.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ Μαρία Διακάτου, η οποία συνόδευσε την ομάδα μεταξύ άλλων, ανέφερε:

« Η υποδοχή των εκλεκτών μας φίλων στη Θήβα και η φιλοξενία τους ήταν συγκινητική. Τους ευχαριστούμε. Τέτοιες δράσεις και πολιτιστικές taratsa_thiva_19ανταλλαγές τονώνουν την διάθεση συμμετοχής των μελών μας αλλά και την φιλία και την συνεργασία των φορέων μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει τα Τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων να λειτουργούν περισσότερο ενεργητικά δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτής της ηλικίας να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να αποσυρθούν από την κοινωνική ζωή αλλά να παραμείνουν ενεργοί πολίτες, πιο δραστήριοι και πιο δυνατοί.
Τα μέλη μας και η Θεατρική μας ομάδα αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι στόχοι μας είναι εφικτοί. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» προς τους οικοδεσπότες μας και τους θεατές της παράστασης και ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» για την άριστη οργάνωση της βραδιάς.

(στις φωτογραφίες μια άποψη από την αίθουσα και μέλη της Θεατρικής μας ομάδας με την εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Διακάτου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Αποστόλη Δαγδελένη)

Η συμμετοχή, η δημιουργία και η δημιουργικότητα είναι το πραγματικό «ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ» για τα μέλη μας και η πρόσκληση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού υπήρξε άλλη μία ευκαιρία για να αποδείξουν πόσο ζωντανή είναι η τρίτη ηλικία και πόσο κοινωνικά ενεργή μπορεί να παραμείνει όταν έχει την δυνατότητα και τις ευκαιρίες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς που μας προσκαλούν αναγνωρίζοντας την ποιότητα της δουλειάς της Θεατρικής μας Ομάδας αλλά και την ανάγκη για στενότερη συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και δράσεων. Θέλω να σας μεταφέρω την φιλία και τις θερμές ευχαριστίες και του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη ο οποίος παραμένει πάντα αρωγός αλλά και εμπνευστής των προσπαθειών μας. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η δημοτική αρχή θεωρούμε ότι τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ομάδας του Τμήματος, δεν είναι μόνο πρωταγωνιστές στη σκηνή, αλλά με την δημιουργική τους προσπάθεια και με τη συμμετοχή τους, παραμένουν πρωταγωνιστές και στη ζωή».

taratsa_thiva_23Το θεατρικό έργο «Η ΤΑΡΑΤΣΑ» είναι του Αντώνη Παπαδόπουλου ο οποίος έχει κάνει και την εξαιρετική σκηνοθεσία και είναι μια μοντέρνα και ξεκαρδιστική σάτιρα για την Ελλάδα του ΔΝΤ στην οποία οι γυναίκες που κατοικούν σε μια συνηθισμένη πολυκατοικία, αναγκάζονται να καταφεύγουν στην ταράτσα, το μόνο μέρος όπου δεν μπορεί να τις εντοπίσει η ιδιοκτήτρια, η σκληρή ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας, κυρία Δονατά.

(στη φωτογραφία η Θεατρική Ομάδα στο Συνεδριακό κέντρο Θήβας)

Στην παράσταση πήραν μέρος οι: Αχιλλέας Νομικός, Κατερίνα Γεωργαρίου (Κίτσα Ξεπαστρίδου) , Πηνελόπη Γεωργοπούλου (Αμαλία η Σμυρνιά), Καίτη Δεντάκη (Κατίνα η κουτσομπόλα), Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου (Ζαχραντάν η τσιγγάνα), Υπατία Θεοδωρίδου (η Σουλτάνα Σμυρνιά), Βαρβάρα Καραχάλιου (Α΄ χορεύτρια), Αριστέα Μανταδάκη (Νίτσα Ξεπαστρίδου), Έφη Μαρκουλή (Ντόξυ Γκερλ), Γιώτα Μίχα (Β΄ χορεύτρια), Στέλλα Τάντη (Λεονί η υπηρέτρια), Ανδρούλα Τολιά (Μαντάμ Σουσού)  και Άννα Τρουλάκη (κυρία Δονατά).

 

Επισκέπτες

 This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.   This site has seen 5.431.605 hits to-date.

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;

Αποτελέσματα
Σταύρος Κασιμάτης
Δήμος Κορυδαλλού
Βρεφικοί & Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κορυδαλλού
Δημοσκόπιο
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Αθλητισμού
Cine Παραδεισος
Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού-Τομέας Πολιτισμού
Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού

Ο Καιρός στον Κορυδαλλό

 Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 33 °C
Monday, 16 Jul
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 22 ως 34 °C
Tuesday, 17 Jul
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 35 °C
Wednesday, 18 Jul
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 34 °C

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 36 επισκέπτες σε σύνδεση

Συνδικάτο

RSS 2.0
ATOM 0.3